Політика
25 червня 2021
Що таке політична стабільність вподобань
Більшість людей так і не зрозуміють про що це
author
Іван Проценко

Головний редактор

news-image

 #InfoMaidan

Мені деякі люди пишуть, що незрозуміло за кого я. А все не так складно - я за те, що добре для України та народу України. І хто це робить - той молодець. А хто робить погано - той падлюка.

Досить часто мене називають абсолютно порожнім та безглуздим словом - провокатор.

Провокатор - це будь-яка людина з іншою точкою зору. От якщо ваша точка зору інша за мою, то ви для мене провокатор. Але я ніколи такого не скажу, бо це примітивно та безглуздо.

А щодо зміни партій та політ лідерів - немає жодної партії та політ лідерів, яких би я підтримував. І не було ніколи. Є певні дії партій та політиків, які я підтримую або ні.

Є поняття хто з політиків для мене гірший чи кращий в порівнянні з іншими.

А не змінює свою точку зору та світосприйняття тільки примітивна людина, бо все навкруги змінюється і в залежності від цього має змінюватися і думка людини.

Але є й такі, що досі живуть СРСРом, бо вони "ніколи не змінюють своєї думки". Є такі, що досі живуть "Вєлікой Отєчєствєнной Войной" - це теж з цього разряду.

 І щодо беззаперечній прихильності певному політику - це комуністичний вождізм в чистому вигляді, де вождь завжди правий, а якщо у когось є сумніви, то ця людина ворог народу.

Прикольно спостерігати за прихильниками партій та політиків, які не бачать у собі совок, комунізм та вождізм.

А я за те, що добре для України та народу України. І навіть в цьому у людей різні поняття. Тож однієї думки навіть в цьому бути не може.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.