Україна
4 червня 2020
Вільне володіння зброєю в Україні та США
Насправді це важливе питання
author
Іван Проценко

Головний редактор

news-image

#InfoMaidan
В США під час протестів багато людей втратили своє майно під час протестів, які супроводжувались мародерством та пограбунками. Їхні магазини просто виносили толпою. Якщо хтось з власників намагався завадити пограбункам, то їх просто гамселили толпою до втрати свідомості.

Але є й багато тих, хто врятував свою приватну власність. І робили це люди зі зброєю в руках. Ось так, як на фото. І на таку охорону вже ніхто не ліз. Грабували тільки тих, хто не чинив спротив.

Така можливість є в США. Там кожен має право на зброю. Не мисливську, а просто зброю.

І спадає на думку, а що б було у нас в Україні, якщо б люди мали право вільно володіти зброєю як в США. Чи призвело б це до більшого порядку, або навпаки до безладу та сутичкам.

Коли приходять новини про рейдерське захоплення якогось будівництва чи ферми, то з'являються фото рейдерів і обов'язково з мисливською зброєю. А от власників, які б захищали своє майно зі зброєю, немає.

До чого це я.

В нашій країні зброя використовується виключно для нападів. Як то було нещодавно в Броварах та Одесі. І якщо дозволити вільне володіння зброєю, то з такими тенденціями в підсумку ми матимемо державу, де правий той, у кого більше зброї і ці ж люди володітимуть всім в країні і ніхто інший більше.

Чи може я помиляюсь і суспільство вже доросло у нас до того, щоб цивілізовано використовувати зброю і мати право на її вільне володіння. Щось мені більше здається, що ще зарано. А як ви вважаєте стосовно цього, то пишіть в коментарях.
#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.