Україна
7 червня 2020
Безмасочний бунт в транспорті. Шмигаль не рекомендує
Одягаємо очільників держави в маски та садимо на півтори години в маршрутку
author
Іван Проценко

Головний редактор

news-image

#InfoMaidan
Прийшло літо. Справжнє літо зі спекою.

Разом зі спекою в маршрутки прийшла відсутність масок. І якщо ще вчора на маршрутку було 2-4 людини без масок, то сьогодні вже третина точно.

І знаєте хто буде відповідальний і винуватий за відсутність масок у людей в громадському транспорті? Звісно ж водії. А за те, що вони не пускають в транспорт без масок та роблять зауваження людям за їх відсутність, їх просто б'ють і це не перебільшення. І в цьому випадку пан Аваков не прийде на допомогу водіям і не поставить в кожну маршрутку, трамвай, автобус та тролейбус по поліціянту просто для того, щоб не били водіїв. Та звісно ж, це не мінера на мосту пакувати, тут багато сил треба використовувати і не дуже і попіаришся.

До цього ще можна додати яжематерів звичайних, яким дує з вікон та люків прямісінько на їхнє дитятко, яке обливається потом від спеки, як і всі інші пасажири. Але "Закрийте люк, тут діти!!" і слова проти сказати не дай Боже, бо тоді, ну ви самі знаєте ..

Нещодавно Денис Шмигаль робив заяву про те, що люди не носять маски і тому захворюваність на коронавірус в країні росте.

І ось є такі думки, якщо б водієм маршрутки наприклад з Бородянки до Києва посадити Зеленського, Шмигаля чи Степанова (звісно, щоб інкогніто і в масці, щоб їх пасажири не впізнавали), то скільки б людей в маршрутці у них були в масках і чи не від3,14здили б їх не доїхавши навіть до Бучі за їхні зауваження щодо відсутності мссок у пасажирів коли в тіні +30°С, а в маршрутці +38°С з відкритим люком та вікнами.

P.S. Для вирішення температурного питання в громадському транспорті є така штука, як кондиціонер, але ви ж все прекрасно розумієте.
#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.