Україна
19 вересня 2020
Хто є організатором навмисного масового зараження українців на коронавірус
Незрозуміло чому про це ніхто не говорить
author
Іван Проценко

Головний редактор

news-image

#InfoMaidan
Пост здорового глузду та обурення. Шановні та нешановні керівники нашої держави - Президент, прем'єр-міністр, глава МОЗ, головний сан лікар, глава Укрзалізниці, мер Києва та Київської області, ви своїми діями навмисно та ненавмисно створюєте умови для розповсюдження коронавірусу і збільшенню кількості захворюваних та померлих.

Ви спільними узгодженими діями обмежили кількість електричок. Вони ходять тільки вранці та ввечері і не так часто, як це було раніше. З 10:00 до 17:00 електрички відсутні і люди чекають вечірні, в які набиваються до стану консерви.

Проста логіка підказує, що збільшення кількості електричок призведе до зменшенню кількості людей в них на квадратний метр.

Але кількість електричок ніхто не збільшує чим наражає людей на небезпеку здоров'я та життя.

Ви багато говорите про COVID-19 та збільшення кількості захворюваних. Є реальні дії, які зможуть призвести до зменшення кількості захворюваних, але ви робите навпаки.

Доречі, Київ в помаранчевий зоні і кількість людей всередині транспорту має бути половиною від кількості сидячих місць. Це теорія, яку ви прописали. А на практиці приїжджайте на ст. Святошин до електрички Київ-Коростень та скажіть людям, щоб займали тільки половину місць для сидіння, а їхати стоячи взагалі не можна. Фото зроблено саме в цій електричці і така вона кожного дня.

P.S. Прошу цей пост разрепостити і понасувати в коментах всім, хто був згаданий вище. Давайте ткнемо їх носом в реальність і змінимо ситуацію в цьому моменті, чим врятуємо здоров'я та життя великої кількості людей.
#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.