Політика
25 листопада 2020
Чому політики "нічєго вам нє должни"
Невже це не зрозуміло
author
Іван Проценко

Головний редактор

news-image

#InfoMaidan

Щось вже до кінця підходить листопад, а нічого такого, про що багато хто казав не відбувається. А балачок було чимало, що йде підготовка до великих протестів, що все буде палати і злодіям та крадіям при владі не вдасться навіть втекти з країни.

Ну і знов поговорили і забули.

Мабуть скоро теж повкидають в інформ простір, що палати все буде навесні і всі будуть чекати весну, а потім знов осінь, а потім знов весну. І так по колу.

У нашого суспільства є велика хвороба. Хоч ми всі і кажемо, що совок то є зло і ми не маємо з совком нічого спільного, але вождізм залишився і всі чекають коли з'явиться той, хто поведе всіх а світле майбутнє.

Саме так думали про Зеленського, що ось нарешті він прийшов, чесний (який чесний з вухами Коломойського та офшорами), який за народ (з ціною квитка по 2000 грн на виступ Кварталу), хлопець з народу (мільйонер, який "нікаму нічєго нє должен") і зробить всім гарно.

Ну ось і маємо.

Є просте правило в політиці - хто просуває кандидата та платить за передвиборчу кампанію, той потім і повертає в рази більше. Просто бізнес в такому вигляді. У кожного проекту є прізвище та прайс. І вкладаються великі та маленькі бізнесмени в тих чи інших політиків.

Тільки от народ не вкладається.

То які ж народ може отримати інтереси, якщо він не вкладався? Це риторичне питання. Все закономірно і банально. Нас навіть не обдурили, а відкрито сказали в очі - нам ніхто нічєго нє должен.

#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.