Політика
15 грудня 2020
Чи таки вони традиційні ті "традиційні" сімейні цінності?
Україні час вибиратись з парадигми "вічності" та досягати категорії "сучасність"
author
Сергій Савінцев

Політичний блогер

news-image

Дивна річ, але саме наймолодший в історії України народний депутат України Святослав Юраш став засновником міжфракційного депутатського об'єднання "Цінність. Гідність. Родина". Основним завданням цього МФО народні обранці вбачають захист так званих "вічних" сімейних цінностей. Що воно таке та вічність питання другорядне, більш важливим є те, чи повинна Україна орієнтуватись на вічність, що по суті в цьому конкретному випадку є синонімом до слова "минуле". 

В минулому в України було чимало помилок. Взяти б хоча б період СРСР, який переконав значну частину нашого населення, що росіяни - це "брати". Хіба ж не помилка? Та ще й яка, особливо зважаючи на 300 років постійних воєн з московитами. А можна ж було б казати, що це вічна цінність, що ми завжди були братами. Хоча... Стоп! Так і відбувається: практично з кожної російської медійної праски та рота Скабеєвої.

Те саме і з "вічними" цінностями, які пропагує молодий "слуга народу". У світі, де дедалі більше перемагає здоровий глузд, варто було орієнтуватись на те, що дає людині відчуття власної гідності, а не заганяє її в рамки суспільної моралі, яка колись схвалювала і інквізицію. 

А зрештою, ви самі зробите висновки, хто з нас правий, а хто - ні: головне перегляньте наше інтерв'ю.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.