Політика
21 грудня 2020
Як переконати українців, що легалізація проституції - добро?
Співзасновник партії "Демократична сокира" Юрій Гудименко назвав спосіб змусити пенсіонерку вчепитись вам у горло, аби ви негайно легалізували путан
author
Сергій Савінцев

Політичний блогер

news-image

Питання легалізації проституції - одне з найбільш болючих питань для українського суспільства. Воно має дещо нижчий градус, ніж, скажімо, легалізація одностатевих шлюбів, але десь на рівні з наданням дозволу на вживання канабісу у медичних цілях. Усі ці питання надто сильно тривожать "традиційну" частину українців, яким важко пояснити, що усі вищеперелічені "легалізації" - це користь не лише для іміджу країни на міжнародній арені, піклування про добробут, права та здоров'я власних громадян, а й вагомий внесок в бюджет країни. Тільки від путан можна отримувати десятки мільйонів гривень податків щороку, і це не враховуючи того, що, як показує практика, легалізація проституції нерозривно пов'язана зі зниженням злочинності.

До речі, зі співзасновником партії "Демократична сокира" Юрієм Гудименком ми мали детальну розмову щодо цих питань і він навіть вивів формулу, за якою можна змусити пенсіонерів вчепитись вам у горло з вимогою негайно легалізувати проституцію - обов'язково перегляньте інтерв'ю, бо ми там зачепили набагато глобальніші питання, наприклад, чи еволюціонує українське суспільство загалом.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.