McDonald's має намір відкрити в Україні ще 5 ресторанів до кінця 2020 року
Після карантину ресторани працюватимуть в новому форматі – через безконтактні замовлення і з дотриманням всіх рекомендацій з безпеки.
news-image

Американська мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's планує в 2020 році відкрити п'ять нових закладів в Україні. Про це в ході онлайн-конференції повідомила генеральний директор компанії Юлія Бадрітдінова, передає biz.liga.net.

За минулий рік ми інвестували в Україну 500 млн грн, і в цьому році плануємо збільшити інвестиції. Ми відкрили п'ять ресторанів, і стільки ж маємо намір відкрити в 2020 році», – сказала вона.

Точної суми інвестицій Бадрітдінова не повідомила, але зазначила, що план інвестицій на реконструкцію і модернізацію ресторанних приміщень відкоректований.

При цьому гендиректор мережі наголосила, що після карантину ресторани працюватимуть в новому форматі – через безконтактні замовлення і з дотриманням всіх рекомендацій з безпеки.

На даний момент в Україні працює загалом 93 ресторани мережі McDonald's. За 23 роки роботи в Україні компанія інвестувала 7,5 млрд грн.

Нагадаємо, уже працюють 73% ресторанів. З квітня кількість активних вакансій збільшилась більш ніж на 30%, працюють 73% ресторанів від тих 100%, які працювали до карантину.

До речі, в Мінекономіки планують запровадити заходи для підтримки українських виробників. Серед ключових короткострокових заходів – захист від імпортних альтернатив, зокрема, проведення антидемпінгових розслідувань та надання доступу до державних закупівель.

Як ми писали, ЄС виділив Україні 500 мільйонів євро в рамках четвертого макрофіну. В Єврокомісії пояснили, що виплата другого і останнього траншу стала можливою після того, як Україна здійснила дванадцять політичних дій, узгоджених з ЄС.