Світ
3 червня 2020
Три провокаційних питання, які варто задати на першому побаченні
Відповіді на ці питання допоможуть заощадити купу часу і вирішити, чи варто спілкуватися в майбутньому
news-image

Перше побачення - це красиво і романтично. Принаймні, теоретично. У реальності це може бути ще той стрес, коли зустрілися дві самотності, які ретельно придивляються один до одного та оцінюють можливості подальших відносин. А також ставлять запитання. Саме тому, про що треба питати на першому побаченні, і буде присвячений цей матеріал, пише «Є!»  з посиланням на mport.ua.      

Що ти думаєш про вегетаріанство / релігію / вільні стосунки?

Якщо на першому ж побаченні дівчину гостро цікавить твоє ставлення до вегетаріанства або релігії, то по всій ймовірності це вкрай важливо для неї. Відповідай на ці питання чесно. В свою чергу, ти також можеш поставити їй запитання щодо важливих для тебе тем, на кшталт політики, ставлення до війни на Донбасі, позиції щодо абортів і так далі.

Які відносини тобі зараз потрібні?

Багато хто боїться поставити це питання зі страху здатися занадто настирливим. Насправді ж це дуже важливо. Таким питанням ти даєш дівчині  можливість чесно сказати про те, чого б їй хотілося, а потім зробити висновки, наскільки це збігається з твоїми сподіваннями. Цим питанням можна заощадити купу часу і дуже швидко вирішити, чи варто спілкуватися в майбутньому.

Я — те, що ти чекала?

Якщо ви познайомилися за допомогою сайту знайомств, це питання не просто доречне, але і дуже корисне. Якщо дівчина буде достатня чесна, то вона скаже тобі, яке враження ти на неї справляєш і наскільки відповідаєш її очікуванням. Ну і якщо вона сама задасть це питання - не бійся бути чесним. Знову ж таки - зекономиш час.

Ці поради справді незручні і навіть провокативні. Крім того, вони можуть з потрохами зірвати перше побачення. Але вони також можуть позбавити від багатьох проблем у майбутньому.

Також читайте: Чи допоможе порно пережити пандемію і що буде з сексом після COVID-19

Читайте також:«Ви ж не жінка, ви людина серйозна!» - Зеленський зробив сексистське зауваження під час наради з гірниками