Світ
4 червня 2020
Побачити море, щоб видужати: в Іспанії хворих на Covid-19 возять на пляж
Побачення з морем - це частина лікування від Covid-19.
news-image

В Іспанії пацієнтів з коронавірусною інфекцією возять на пляж. Побачення з морем - це частина їхнього лікування від Covid-19, повідомляє BBC.

Лікарів з госпіталю del Mar у Барселоні сфотографували під час їхніх прогулянок з пацієнтами.

Вони котили ліжка набережною. Такі виходи до моря можуть полегшити перебування пацієнтів у відділеннях інтенсивної терапії. 

Всього в Іспанії на Covid-19 захворіли понад 230 тисяч людей. Померли - 27 тисяч. 

Країна починає поступово виходити з карантину.

Більшість пляжів в Іспанії відкрили з понеділка. В Іспанії сподіваються, що скоро на ці пляжі повернуться туристи.

Нагадаємо, влада Чорногорії офіційно оголосила про закінчення епідемії коронавірусу в країні. Загалом в країні захворіли 324 людини, померли дев’ятеро, вилікували 315 пацієнтів.

До речі, в ЄС фіксують сплеск шахрайств із продажу захисних засобів від коронавірусу. Агентство ЄС по боротьбі з шахрайством (OLAF) зафіксувало сплеск шахрайських дій в інтернет-магазинах з продажу захисних медичних засобів під час пандемії коронавірусу.

Як ми писали, епідемія в Італії: нових хворих – найменше з кінця лютого. За останні 24 години в країні виявили 178 нових хворих на коронавірус, порівняно з 355 вчора. Це найменший показник з 26 лютого.

А ось уряд Австрії платитиме митцям по 1000 євро на місяць в період кризи.  Самозайняті митці в Австрії матимуть право на щомісячну виплату в розмірі 1000 євро в умовах поточної кризи.

Читайте також:Іспанія оголосила 10-денну жалобу за померлими від COVID-19