Київ
5 червня 2020
Київ поки не відкриватиме ресторани, кафе та басейни
Комісія із надзвичайних ситуацій міста розгляне це питання після вихідних, наступного тижня.
news-image

Уряд дозволив більшості міст, де показники в межах визначених, перейти до наступного етапу послаблень. Зокрема, відкрити з 5 червня ресторани і кафе та басейни.

У Києві на сьогодні один з трьох показників – щодо кількості хворих на сто тисяч населення - перевищує норму. І сьогодні становить 14,9, повідомив Віталій Кличко.

Читайте також:З 5 червня в Україні кафе та ресторани почнуть приймати відвідувачів всередині

Тому, ми не можемо ризикувати здоров’ям людей і запроваджувати ще більші послаблення. Я розумію бізнес, розумію, що йому треба працювати. Але ми ж не хочемо знову повернутися до карантину?", - додав мер столиці.

Рішення щодо роботи в столиці ресторанів і басейнів місто ухвалить окремо. Виходячи із ситуації із захворюваністю в найближчі дні. Тобто, комісія із надзвичайних ситуацій міста розгляне це питання після вихідних, наступного тижня.

Нагадаємо, за минулу добу в Києві у 82 людей діагностували COVID-19, 4 померли. Померли від коронавірусу 4 людини. Вперше така кількість летальних випадків за добу.

Як стало відомо, в Україні зафіксовано 25964 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. За добу зафіксовано 553 нові випадки.

Також ми повідомляли, що в Іспанії пацієнтів з коронавірусною інфекцією возять на пляж. Побачення з морем - це частина їхнього лікування від Covid-19.

Читайте також:У Києві закрили на карантин жіночий монастир, де захворіло більше 20 монахинь