Світ
5 червня 2020
Білл Гейтс прокоментував чутки про те, що він влаштував пандемію коронавірусу задля продажу вакцини під виглядом мікрочипів
На думку деяких, Гейтс створив Covid-19, щоб заробити на вакцину.
news-image

Мультимільярдер і засновник компанії Microsoft Білл Гейтс прокоментував чутки про те, що він влаштував пандемію коронавірусу, щоб продавати вакцину під виглядом мікрочипів, що імплантують у тіло. Про це повідомляє видання Business Insider, пише 112.

Я ніколи не займався речами на зразок мікрочіпів. Дуже важко заперечувати таке, тому що це так нерозумно або дивно", - говорить Гейтс.

Також, за словами Гейтса, його турбує існування божевільних ідей, оскільки через них масова вакцинація від коронавірусу і, відповідно, формування групового імунітету можуть опинитися під загрозою, унаслідок чого коронавірус "продовжить вбивати людей".

Нагадаємо, за даними New York Times і Zignal Labs, з лютого по квітень теорії змови, що зв'язують підприємця і коронавірусу, отримали 1,2 млн згадок на телебаченні й у соцмережах. На думку деяких, Гейтс створив Covid-19, щоб заробити на вакцину. Інші припускають, що підприємець бере участь у світовій змові зі знищення людства, очищення генофонду або встановлення тотального стеження.

Також зазначимо, що Фонд Білла Гейтса переказав понад 1 млрд дол. на розроблення вакцини проти коронавірусу.

Нагадаємо, ми переклали та озвучили українською НОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ: Коронавірус має другий шлях для нападу! 

Раніше нами було зроблено україномовну версію фільму Ілон Маск: Обов'язковий карантин - це порушення наших прав. Вперше українською

Також ми озвучили вперше українською мовою інтерв'ю Джеремі Кларксона про коронавірус: «Я не хочу жити в цьому світі»

До речі, штучний інтелект замінить співробітників Microsoft. Компанія Microsoft залучить штучний інтелект замінить співробітників.

Читайте також:Україна не буде розроблювати свою вакцину від коронавірусу