З початку року “Укрзалізниця” відремонтувала 460 кілометрів шляхів
У січні-травні АТ “Укрзалізниця” відновила середнім ремонтом 460 кілометрів залізничних шляхів.
news-image

У січні-травні АТ “Укрзалізниця” відновила середнім ремонтом 460 кілометрів залізничних шляхів.

Передає Національний Промисловий Портал.

Середнім ремонтом також були відремонтовані 411 стрілочних переводів та укладено 42 нових комплекти стрілочних переводів.

Зараз колійні роботи, головним чином, здійснюються на залізничних напрямках з інтенсивним рухом поїздів: Київ-Дніпро, Київ-Харків, Київ-Львів і Київ-Одеса”, – відзначають в УЗ.

Всього до кінця цього року “Укрзалізниця” планує оновити середнім ремонтом понад 720 кілометрів шляхів і 680 комплектів стрілочних переводів, замінити новими понад 460 комплектів стрілочних переводів.

Зазначимо, що станом на початок травня було відремонтовано 240 кілометрів шляхів, таким чином, за місяць прогрес склав 220 кілометрів.

Як ми писали, «Укравтодор» відкрив першу дорогу програми «Велике будівництво». Дорога протяжністю 47,5 км є найкоротшим шляхом до курортного міста Трускавець та селища Східниця.

Нагадаємо, між Ірпінем та Києвом збудують велосмугу. Велосмуга сполучить ірпінський масив Романівка та набережну ріки Ірпінь.

Раніше стало відомо, що Верховна Рада на своєму засіданні 3 червня ухвалила за основу законопроєкт номер 2697. Він передбачає штраф для пішоходів за порушення правил дорожнього руху. За цей законопроєкт проголосували 277 нардепів.

До речі, Uber утилізувала тисячі електричних велосипедів. Дії Über по знищенню електричних велосипедів викликали протест серед прихильників велоспорту.

Читайте також:Укрзалізниця вже повернула майже 130 млн грн за квитки на скасовані через запровадження карантину поїзди