Україна
10 червня 2020
Український фотограф отримав призове місце у міжнародному конкурсі
Українець Олександр Маслов посів третє місце на міжнародному фотоконкурсі Sony World Photography Awards – 2020.
news-image

Українець Олександр Маслов посів третє місце на міжнародному фотоконкурсі Sony World Photography Awards – 2020. Про це пише День.

Понад 135 тисяч світлин були представлені на конкурс професійних фотографів Sony World Photography Awards. Зараз названі переможці, серед яких представники України та Німеччини

Саша Маслов з України посів третє місце у категорії “Портрет”.


Повідомляється, що Олександр Маслов – фотограф, який народився і виріс у Харкові, останніми роками живе переважно в Нью-Йорку й часто публікується в американських журналах. Його спеціалізація – портрет. Серія, яку відзначило журі Sony Photography World Awards, розповідає про співробітниць української залізниці.

Перше місце отримав Ронні Бенерт (Німеччина). Німецький фотограф знімав храми в Японії, і ця серія називається “Торії”.

Ці ритуальні ворота без стулок перед входом в святилища – межа між світським і божественним просторами.

Нагадаємо, Олег Сенцов сьогодні презентує новий роман.  Апокаліптичний роман «Другу також варто придбати» Олег Сенцов написав у російській тюрмі.

До речі, письменниця Оксана Забужко стала цьогорічною лауреаткою премії Women in Arts-2020. Вручила нагороду Оксані Забужко з формулюванням «за мистецтво говорити правду».

Також стало відомо, що українським бібліотекам передадуть 5 тисяч комп’ютерів. Першою бібліотекою, якій 5 червня 2020 року передали 150 комп’ютерів, стала Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського.