Суспільство
12 червня 2020
МВС пропонує реєструвати авто, не виходячи з автосалону
Це дозволить отримати реєстраційні документи на транспортний засіб та номерні знаки безпосередньо у приміщенні суб’єкта господарювання, у якого такий транспортний засіб було придбано.
news-image

МВС пропонує у 2020-2022 роках провести експериментальний проєкт. Він передбачає надання можливості держреєстрації нових транспортних засобів  дистриб’юторами та уповноваженими дилерами, які їх реалізують.

Про це стало відомо з інформації прес-служби МВС.

Проєкт акта пропонує запровадити на території України експериментальний проєкт щодо можливості реєстрації нових транспортних засобів за участю суб’єктів господарювання, які їх реалізують. Це дозволить, за бажанням покупців нових транспортних засобів, отримати реєстраційні документи на транспортний засіб та номерні знаки безпосередньо у приміщенні суб’єкта господарювання, у якого такий транспортний засіб було придбано", - пояснили в МВС.

Автодилери, які хочуть взяти участь в експерименті, повинні укласти угоду про організацію співробітництва з Головним сервісним центром МВС.

Як ми писали, Ford навчила свої автомобілі вбивати коронавірус. Фахівці Ford розробили спосіб ефективної дезінфекції поліцейських модифікацій своїх автомобілів.

Нагадаємо, новий антирекорд з порушення швидкісного режиму зафіксований автоматичною системою фіксації порушень ПДР встановив водій, який рухався вулицею Олени Теліги в Києві.

Також стало відомо, що дорожні камери зафіксували перший антирекорд перевищення швидкості - 208 км/год. Порушник проїхав повз камеру на трасі Київ-Чоп зі швидкістю 208 км/год, що майже на 130 км/год перевищує дозволений швидкісний режим.

Читайте також:Мільярди гривень і тисяча машин: що показали депутати і міністри в деклараціях