Iнтерв’ю
12 червня 2020
Сергію Стерненку намагаються просто «впаяти» статтю, яка здоровому глузду не відповідає - Нефьодов
Кореспондент інфопростору «Є!» поспілкувався з екс-головою Державної митної служби Максимом Нефьодовим.
news-image

Біля Шевченківського районного суду міста Києва, де сьогодні обирали запобіжний захід активісту Сергію Стерненку, зібралися люди на його підтримку.

Стерненку повідомили про підозру в умисному вбивстві та призначили засідання суду з обрання запобіжного заходу на 12 червня. 

Кореспондент інфопростору «Є!» знаходився на місці подій, проводив пряму трансляцію та поспілкувався з екс-головою Державної митної служби Максимом Нефьодовим.

Кор.: Як Ви можете прокоментувати справу Стерненка, все що навколо нього зараз відбувається?

Максим Нефьодов: Мені здається, що це ганебний приклад абсолютно вибіркового правосуддя, коли людей які тричі на нього нападали навіть не намагаються шукати а при цьому Сергію намагаються, я навіть не можу підібрати інше слово, просто "впаяти"  статтю, яка здоровому глузду не відповідає. 

Кор.: Як Ви вважаєте, хто стоїть за цим, що справу так розгортають?

Максим Нефьодов: Мені здається, що тут явно простежується зв'язок з Одеськими кримінальними угруповуваннями, які дуже нервуються стосовно того, що хтось може показати їм зуби і хтось може не виступати, просто банально, жертвою такою як Катя Гандзюк.

Нагадаємо, у СБУ зробили офіційне повідомлення щодо справи Сергія Стерненка. Розслідування «справи Стерненка» давно перейшло із суто юридичної площини в політично-інформаційну.

До речі, суд дозволив примусово привести Стерненка для вручення підозри в СБУ. 11 червня о 12:00 активіст виконає ухвалу суду і прийде на провулок Аскольдів 3А у Києві. Стерненко закликав небайдужих прийти та підтримати його.

Читайте також:Активісти прийшли під будинок Зеленського через справу Гандзюк