Україна
14 червня 2020
Між Запорізькою та Дніпропетровською областями відкриють річкове пасажирське сполучення
Катер відправлятиметься з пристані у Кам'янці-Дніпровській до порту в Нікополі та назад у період відсутності паромної переправи.
news-image

Для пасажирських перевезень між Запорізькою та Дніпропетровською областями буде запущено катер "Азов'я". У вихідні річковий транспорт курсуватиме три рази на день, пише видання Факти Запоріжжя.

Так, катер відправлятиметься з пристані у Кам'янці-Дніпровській до порту в Нікополі та назад у період відсутності паромної переправи. Зазначається, що транспорт курсуватиме щодня. При цьому, у будні дні він "ходитиме" двічі в день, а на вихідних - три рази. 

Для дорослих пасажирів квиток коштуватиме 90 грн, а для дітей - 50. За понад 20 кг вантажу пасажири будуть доплачувати. Крім того, між рейсами можливі перевезення пасажирів або вантажу за індивідуальним графіком.

Як ми писали, з 15 червня українці зможуть їздити до Албанії, США, Туреччини і Британії. А з 1 липня буде розглянута

Нагадаємо, експерт розповів про нові правила турпоїздок. Тепер при здійсненні поїздок необхідно дотримуватися санітарних норм і протоколів, які рекомендувала всім країнам Всесвітня організація охорони здоров'я.

 

До речі, космічне агентство NASA перенесло запуск свого марсохода. Запуску марсохода Perseverance був перенесений через несправність з краном.

Читайте також:МВС пропонує реєструвати авто, не виходячи з автосалону