Події
15 червня 2020
За вихідні на водоймах країни втопилося 24 людини
З них троє - діти.
news-image

За вихідні на водоймах країни втопилося 24 людини, з яких троє дітей! Про це повідомили у ДСНС у Фейсбук.

Водночас у ДСНС нагадали українцям основні правила перебування на водоймах.

Пам'ятайте! Основними умовами для безпечного відпочинку є: правильний вибір місця для купання; суворе дотримання правил безпеки під час плавання; постійний контроль за дітьми з боку дорослих; категоричне "НІ" алкогольним напоям, адже у стані сп'яніння люди втрачають пильність і не можуть адекватно зорієнтуватися у разі небезпечної ситуації", - додали рятувальники.

Нагадаємо, в Одеській області внаслідок негоди постраждало місто Рені й сусідні села. Зливи 13 – 14 червня спровокували потужні потоки води. Вони зруйнували дороги та затопили будинки. Негода 13 – 14 червня завдала Одещині страшних збитків.

Як ми писали, у Тернопільській області зафіксували рідкісне атмосферне явище. Там пройшовся торнадо. Смерч помітили поблизу села Озерна 9 червня 2020 року. Про це на своїй сторінці у фейсбук написав місцевий мешканець. Цей нетиповий вихор місцеві встигли зафіксувати на відео. Там добре видно, як смерч вирує у полі. На щастя, торнадо не дістався до села

Також стало відомо, що чоловіка з Закарпаття Тисою віднесло аж до Угорщини. Помітив людину у воді прикордонний наряд відділу «Дякове» Мукачівського загону.

Читайте також:Обвал будинку в Одесі: Аваков розповів подробиці