Київ
16 червня 2020
Кіномережа «Оскар» запускає автокінотеатр у Києві
Автокінотеатр працюватиме на постійній основі, перший кінопоказ відбудеться 19 червня. Локація розрахована на 100 автомобілів.
news-image

Кіномережа «Оскар» запускає автокінотеатр на території технопарку UNIT.City. Про це повідомляє Village.

Автокінотеатр працюватиме на постійній основі, перший кінопоказ відбудеться 19 червня. Локація розрахована на 100 автомобілів.

Поки кінотеатри зачинені для відвідувачів, з’явилася можливість знову дивитися фільми на великому екрані. Кіносеанси транслюватимуться на сучасному світлодіодному екрані розміром 16 на 9 метрів», − розповідають у UNIT.City.

Наразі для перегляду доступні чотири фільми: «Зелена книга», «Джентльмени», «Служниця» й «Поклик пращурів».

Квитки можна придбати онлайн і завчасно обрати місце для паркування. Вартість квитка становить 200 гривень.

Відвідувачі зможуть також замовити попкорн, напої та снеки. Сервіс з доставки їжі на кінодромах АвтоFood працюватиме й на території автокінотеатру в UNIT.City.

Нагадаємо, Олег Сенцов презентує новий роман.  Апокаліптичний роман «Другу також варто придбати» Олег Сенцов написав у російській тюрмі.

До речі, письменниця Оксана Забужко стала цьогорічною лауреаткою премії Women in Arts-2020. Вручила нагороду Оксані Забужко з формулюванням «за мистецтво говорити правду».

Також стало відомо, що українським бібліотекам передадуть 5 тисяч комп’ютерів. Першою бібліотекою, якій 5 червня 2020 року передали 150 комп’ютерів, стала Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського.

Читайте також:Найкращі фільми про зміну клімату для перегляду на вихідні