Події
22 червня 2020
Внаслідок вибуху на Позняках 3 людини загинули, ще 5 отримали травми — ДСНС
Всього для проведення робіт залучили понад 460 фахівців та 70 одиниць техніки, у тому числі кінологів.
news-image

Через вибух у Дарницькому районі столиці в десятиповерховому житловому будинку станом на ранок 22 червня загинули троє людей, ще 5 отримали травми. Про це йдеться у повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники повідомляють, що евакуювали 23 людей, а трьох врятували. Зараз на місці події працюють психологи головного управління ДСНС у Києві, які надають екстрену психологічну допомогу евакуйованим мешканцям будинку.

Розгорнуто штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій, мобільна оперативна група ДСНС та співробітники Національної поліції. Рятувальники продовжують укріплювати будівельні конструкції. Всього для проведення робіт залучили понад 460 фахівців та 70 одиниць техніки, у тому числі кінологів.

Як ми писали, в Києві прогримів потужний вибух, перші подробиці. На місце події виїхали відповідні служби.

Нагадаємо, у Міністерстві внутрішніх справ розглядають дві версії врзыва в 9-поверховому будинку в Києві, який стався вранці, 21 червня. Розглядається версія, що вибух стався за допомогою вибухівки. Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков у коментарі журналістам.

Раніше ми писали, із затонулого в Одесі танкера Delfi тече паливо, пляма рухається на пляжі. Що стало причиною НС - поки що невідомо.

Читайте також:Печерський суд. Обрання запобіжного заходу Петру Порошенку. Пряма трансляція