Суспільство
22 червня 2020
В Україні представили нову машину для прибирання вулиць
Машина має дизельний двигун 4HK1-Е5NС потужністю 155 к.с., що відповідає екологічним нормам Євро-5.
news-image

Компанія «Авто-Регіон» представила вакуумно-підмітальну машину VKM4000 на базі Isuzu NPR75, призначену для прибирання дорожнього покриття вулиць, трас.

Про це пише Specmachinery.

Головна перевага машини – висока якість обладнання та комплектуючих. На систему встановлено форсунки розприскування води, завдяки яким значно збільшено якість пилеподавлення, що підвищує ефективність прибирання.

Машина має дизельний двигун 4HK1-Е5NС потужністю 155 к.с., що відповідає екологічним нормам Євро-5. В парі з силовим агрегатом працює 6-швидкісна механічна коробка передач. VKM4000 має ресорну підвіску та вантажопідйомність 4630 кг.

Вакуумна підмітальна машина UST VKM4000 на шасі #ІSUZU NPR 75L-K дозволяє якісно та швидко очищувати дорожнє покриття, оскільки щітки ефективно подають бруд у вакуумний підбирач.З її допомогою можна збирати не тільки пил і бруд, але і досить велике сміття (камінчики, папір, пакети і навіть пластикові пляшки).

У моделі VKM 4000 використані матеріали стійкі до корозії. Водяна система агрегату – з нержавіючої сталі і кольорових металів, приймальний бункер – також з нержавіючої сталі.

Нагадаємо, на Львівщині вироблятимуть жаб’яче м’ясо у промислових масштабах. На території ферми для всіх охочих проводять екскурсії та дегустації страв із вирощених тут же молюсків і земноводних.

Окрім того, в Україні запустять три заводи з переробки відходів тваринництва. Компанія вивчала багато галузей, але Feednova — це унікальний проект.

До речі, на Львівщині відкрили п’ять сімейних молочних ферм. Одним із основних перспективних завдань Львівської аграрної дорадчої служби є будівництво кооперативного молокопереробного заводу у Львівській області: уряд Канади фінансує проект на 1 млн дол.

Також стало відомо, що Україна потрапила до тридцятки технологічних країн. Згідно з дослідженням Startup Ecosystem Rankings 2020, Україна ввійшла у ТОП-30 технологічних країн світу.

Читайте також:Одеський припортовий завод експортував рекордну кількість продукції