Суспільство
23 червня 2020
У Вінниці облаштували найбільший в місті спорткомплекс для вуличної гімнастики
Ідея такого спортивного майданчика належить мешканцям району, які надіслали проект на участь у конкурсі “Бюджет громадських ініціатив”.
news-image

У Вінниці завершили встановлення майданчика для занять вуличним спортом. На його будівництво витратили майже мільйон гривень. 

Про це повідомляють на сторінці міського голови Сергія Моргунова у Facebook, новий майданчик з’явився на площі Шкільній. Наразі це найбільший у Вінниці спорткомплекс для вуличної гімнастики. На площі у 350 квадратних метрів встановили 15 комплексів для тренування.

Тут є бруси, турніки, рукоходи, шведські стінки, боксерські груші тощо. Одночасно на майданчику можуть тренуватися до 50 осіб. Також є можливість проводити змагання з воркауту різного рівня.

Упевнений, що Вінниця обов’язково стане постійним місцем проведення чемпіонатів зі street workout. У нас є не тільки мотивована і спортивна молодь, але й умови для того, щоб проводити професійні змагання”, – йдеться у дописі.

Як зазначається, ідея такого спортивного майданчика належить мешканцям району, які надіслали проект на участь у конкурсі “Бюджет громадських ініціатив”. За задумом авторів, майданчик – лише перший етап реконструкції спортивного поля.

У будівництво майданчика інвестували майже один мільйон гривень з міського бюджету.

Нагадаємо, у Києві відновлюють прогулянкові теплоходи. Київський суднобудівний-судноремонтний завод активно відновлює прогулянкові теплоходи.

Як стало відомо, фанати клубу УПЛ орендували автокран, щоб подивитися матч. Гра проходила в Чернігові, а двоє фанатів орендували автомобільну вишку, яка підняла їх на рівень трибун біля поля.

До речі, футболіст збірної України зробив ефектний гольовий пас п'яткою в Угорщині. Іван Петряк зробив за угорський "Фехервар" дев'яту гольову передачу в сезоні.

Читайте також:Володимир Кличко потрапив у топ-100 найкращих спортсменів ХХІ століття