Суспільство
25 червня 2020
Гарні новини
Вдаримо позитивом по сірих буднях!
news-image

Тобі не вистачає добрих новин? «Є!» гарні новини!

Вперше показали дизайн українського вантажного електровелосипеда 

В українській компанії Delfast, що працює над створенням триколісного вантажного велосипеда, поділилися новими подробицями проекту і вперше продемонстрували, як виглядатиме транспортний засіб

Електровелосипед Trike призначений для малого і середнього бізнесу й індивідуальних підприємців, буде доповнений бічними дзеркалами і навісом над головою водія.

У Вінниці облаштували найбільший в місті спорткомплекс для вуличної гімнастики 

У Вінниці завершили встановлення майданчика для занять вуличним спортом. На його будівництво витратили майже мільйон гривень. Новий майданчик з’явився на площі Шкільній. Наразі це найбільший у Вінниці спорткомплекс для вуличної гімнастики. На площі у 350 квадратних метрів встановили 15 комплексів для тренування.

Українець створив унікальний музичний інструмент 

Українець Антон Трофімов самотужки виготовив унікальний за розміром та звучанням фагот. Чоловік мешкає на півдні Туреччини в провінції Хатай, і прилагодив інструмент на виконання турецької музики. Про це розповідає інформагентство «Анадолу».

«Кожен з розмірів (фагота – ред.) має свої особливості. Ці розміри – повністю мій винахід. Після зустрічі з багатьма майстрами ми зупинилися на деревині клена. Пізніше виготовили металеві деталі. Приблизно через 1,5 роки всі роботи були успішно завершені й ми виготовили перший фагот», – розповів Трофімов.

Оволодіти мистецтвом гри на фаготі Антону Трофімову допоміг батько. 

5 міст України потрапили у європейський бізнес-рейтинг 

П’ять великих українських міст, а саме Львів, Харків, Київ, Дніпро і Одеса потрапили в рейтинг міст Європейського Союзу, найбільш сприятливих для ведення бізнесу, увійшовши в категорії “Економічний потенціал” “Розвиток системи розумного міста”, “Талановиті кваліфіковані кадри”, “Інфраструктура” та “Якість життя”. 

В Україні скоро почнуть будувати «розумні дороги» 

Керівництво Міністерства інфраструктури, Міністерства цифровий трансформації, Укравтодору, Нацкомзв'язку і українських інтернет-асоціацій підписали меморандум про співпрацю в сфері розвитку широкосмугового доступу до інтернету на дорогах.

Впровадження мережі« розумних доріг»- це майбутнє транспортної галузі. І перше, що необхідно для реалізації цього завдання - це, звичайно, якісний зв'язок, яка буде проходити уздовж автомобільних доріг загального користування державного значення «, - заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Яка музика посприяє продуктивній роботі 

Багато хто любить працювати під музику. Особливо це стало актуальним з відходом багатьох на віддалену роботу. Музика може надихати і налаштовувати на робочий лад. Але також і відволікати. Саме тому ми підкажемо тобі, яку музику варто вибрати для створення робочої атмосфери.

Український авторинок став лідером за темпами відновлення в Європі 

У травні 2020 року на українському авторинку було реалізовано 5,855 тис. нових легкових автомобілів, що в 1,6 рази більше, ніж квітневі показники: динаміка продажів порівняно з минулим роком становить -12,3%, тоді як у квітні цей показник був -47,7%.

Експерти заговорили про перші симптоми відновлення.

Не все так погано! Редакція «Є!» знаходить добрі новини навіть в умовах кризи чи пандемії. Все буде добре!

До речі, фанати луганської "Зорі" знайшли оригінальний спосіб підтримати свою команду та подивитися поєдинок у 27-му турі УПЛ з "Десною" наживо, попри заборону відвідувати стадіон через пандемію коронавірусу. 

Нагадаємо, компанія «Авто-Регіон» представила вакуумно-підмітальну машину VKM4000 на базі Isuzu NPR75, призначену для прибирання дорожнього покриття вулиць, трас.

Також ми повідомляли, що у місті Сутоморе у Чорногорії відкрили український реабілітаційний центр, на базі якого проходитимуть реабілітацію українські військові.

Читайте також:Британська компанія відновила видобуток нафти на двох свердловинах Львівщини