Світ
25 червня 2020
За останню добу у США зафіксували 35 900 нових випадків захворювання на коронавірус
Найгірше ситуація розвивається в південних районах.
news-image

За останню добу у США зафіксували 35 900 нових випадків захворювання на коронавірус, що вказує на те, що ситуація в регіоні різко загострюється. Про це пише Дзеркало Тижня.

Відомо, що стільки ж випадків у Штатах фіксували у квітні, коли країна якраз вийшла на пік епідемії.

Найгірше ситуація розвивається в південних районах. Через це було прийнято рішення ввести карантин для тих, хто в’їжджає у Нью-Йорк та Нью-Джерсі з Алабами, Арканзасу, Арізони, Флориди, Південної Кароліни і Техасу.

В країні також діють правила штрафування для порушників карантину: 2 тис. доларів для першого разу, та 5 тис. для другого.

США досі є антилідером у світі по загальній кількості інфікованих. Наразі там зафіксовано майже 2,4 млн хворих, з яких 122 тис. померли.

Як ми писали, у Британії найнижча кількість померлих від коронавірусу з середини березня. За добу також підтверджено 958 нових випадків інфікування, проведено 139 659 тестів.

Нагадаємо, в Італії за останні 24 години підтверджено 23 летальних випадки серед інфікованих коронавірусом, що є найнижчим показником з початку березня. У Ломбардії, яка стала епіцентром пандемії в країні, зафіксовано 3 смерті і це найнижчий показник з 27 лютого. Загальна кількість жертв в Італії становить 34 657 осіб.

Також стало відомо, що у посольстві США назвали умови в'їзду в країну для українців. Українцям і всім іноземним громадянам, у яких є дійсна американська віза, дозволено в'їзд до Сполучених Штатів Америки.

Читайте також:Найкращий тенісист планети заразився коронавірусом