Експорт українського морозива зріс майже вдвічі
Зазначається, що імпорт морозива за вищевказаний період склав 73 тонни на млн 573 тис.
news-image

Україна вже експортувала 2924 тонни морозива та інших видів харчового льоду. Про це повідомляє milk.ua з посиланням на дані Державної митної служби.

“Експорт українського морозива та інших видів харчового льоду в січні-травні 2020 року склав 2924 тонни на $ 6 млн 821 тис.”, – йдеться у повідомленні.

Для порівняння, експорт морозива та інших видів харчового льоду у січні-квітні 2019 року склав 1929 тонн на $ 4 млн 326 тис. 

Зазначається, що імпорт морозива за вищевказаний період склав 73 тонни на $ 1 млн 573 тис.

Нагадаємо, Україна виробляє 133 тисяч тонн ягід – величезний обсяг, більшу частину якого споживають самі українці. Але тільки п’яту частину врожаю забезпечують професійні виробники.

Як ми повідомляли, вперше показали дизайн українського вантажного електровелосипеда. В українській компанії Delfast, що працює над створенням триколісного вантажного велосипеда, поділилися новими подробицями проекту.

До речі, Житомир отримає 375 000 євро гранту на розвиток електротранспорту. У Житомирі ратифікували фінансову угоду між Німецьким державним банком розвитку «Кредитна установа для відбудови» (KfW) та комунальним підприємством «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради».

Стало відомо, що Укрзалізниця призначила додаткові поїзди на вихідні. Під час проїзду залізничним транспортом потрібно перебувати на вокзалах, платформах та поїздах виключно в захисних масках, користуватися санітайзерами для рук, дотримуватися соціальної дистанції не менше 1,5 м.

Читайте також:Німеччина інвестує в екопроєкти на Сумщині