Резонанс
3 березня 2015
Дурицька дала підписку про нерозголошення, пообіцявши співпрацювати зі слідством
Свідок вбивства Бориса Нємцова Ганна Дурицька дала підписку про нерозголошення інформації по справі, а також пообіцяла надалі співпрацювати зі слідством.
news-image

Про це заявив офіційний представник слідчого комітету Росії Володимир Маркін, повідомляє прес-служба головного слідчого управління, передає Є | Єдність.інфо.

"Крім підписаних протоколів допитів вона (Дурицька) також дала підписку про нерозголошення даних попереднього слідства. Від'їжджаючи з Росії, Дурицька висловила намір і далі співпрацювати зі слідством і при необхідності з'являтися до слідчого для проведення слідчих дій з її участю", - сказав Маркін.

Крім цього, представник СК РФ підкреслив важливість показань свідка.

"Вона є не просто одним з ключових свідків убивства Бориса Нємцова, але і безпосереднім очевидцем події, тому зайве пояснювати, наскільки її свідчення важливі для розкриття цього злочину", - зазначив він.

Як повідомлялося, Нємцов був убитий в ніч на 28 лютого в Москві під стінами Кремля. Невідомий чотири рази вистрілив в політика. Від поранень він помер на місці. Поліція розслідує факт за статтею про вбивство. На момент вбивства з політиком була громадянка України Ганна Дурицька. Поліція допитувала її в якості свідка.

Читайте також: "Це було кохання її життя": мати Дурицької заперечує, що модель намагалася позбутися дитини Нємцова