Спорт
9 липня 2020
В УАФ анонсували відкриття стадіонів для вболівальників
Є всі шанси, щоб в цьому або наступному турі ми могли відкрити для вболівальників 25% від місткості стадіону.
news-image

Президент УАФ Андрій Павелко заявив, що найближчим часом на матчі Української Прем'єр-ліги можуть почати пускати вболівальників. Функціонера цитує сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

Ми продовжуємо роботу над тим, щоб повернути вболівальників. Впритул працюємо з міністерством охорони здоров'я, Максимом Степановим та Віктором Ляшком. Ми маємо всі шанси, щоб в цьому або наступному турі ми могли відкрити для вболівальників 25% від місткості стадіону. Я думаю, що це все буде залежати від епідеміологічної ситуації та рішення МОЗ. Але ми щодня на зв'язку, щоб уже в найближчі тури повернути вболівальників на стадіон", - заявив Павелко.

Як стало відомо, «Динамо»‌ ‌виграло‌ ‌Кубок‌ ‌України‌ ‌з‌ ‌футболу.‌ ‌У‌ ‌фіналі,‌ ‌що‌ ‌відбувався‌ ‌у‌ ‌Харкові,‌ київська‌ ‌‌команда‌ ‌обіграла‌ ‌‌київське‌ ‌полтавську‌ ‌«Ворсклу»‌ ‌—‌ ‌основний‌ ‌час‌ ‌і‌ ‌два‌ екстратайми‌ ‌закінчили‌ ‌1:1,‌ ‌по‌ ‌пенальті‌ ‌рахунок‌ ‌8:7‌ ‌на‌ ‌користь‌ ‌‌киян.

До речі, дві українки потрапили до ТОП-10 кращих футболісток світу. Українки Ольга Овдійчук та Дар’я Апанащенко потрапили до першої десятки рейтингу кращих футболісток світу за версією ресурсу Futebol Feminino Alternativo.

Також ми писали, що фанати луганської "Зорі" знайшли оригінальний спосіб підтримати свою команду та подивитися поєдинок у 27-му турі УПЛ з "Десною" наживо, попри заборону відвідувати стадіон через пандемію коронавірусу. Гра проходила в Чернігові, а двоє фанатів орендували автомобільну вишку, яка підняла їх на рівень трибун біля поля

Читайте також:Ярмоленко увійшов до трійки найбільш результативних українців в історії АПЛ