Наука та технології
3 березня 2015
Женевський автосалон - 2015 стартував (відео)
У Женеві відкрив свої двері 85-й міжнародний Женевський автосалон
news-image

Міжнародний автосалон в Женеві відкрив свої двері вже в 85-й раз. Привілеєм першими ознайомитися з новинками світового автопрому, за традицією, користуються представники світових ЗМІ, які протягом найближчих двох днів і будуть головними гостями шоу, пише Є | Єдність.інфо із посиланням на Автоцентр.

Для широкої публіки Женевський автосалон відкриється у четвер, 5 березня. У розпорядженні відвідувачів більше 110 тисяч квадратних метрів, на яких поміщається безліч машин, автомобільних компонентів і мультимедійних стендів. Автосалон працює без вихідних з 5 по 15 березня, в будні дні з 10:00 до 20:00 за місцевим часом, а у вихідні - з 9:00 до 17:00.
Публіка зможе побачити близько 25 нових концептуальних автомобілів і більше сотні європейських і світових прем'єр нових машин, або їх окремих спеціальних версій і комплектацій. Особливістю 85-го Женевського автосалону стане виставка 100 YEARS OF RACING PASSION, присвячена сторіччю гоночних і екстремально спортивних автомобілів. Не загубитися у величезних павільйонах і швидко пройти до стенду конкретної компанії допоможе спеціальне мобільний додаток, що виконує роль навігації по автосалону. Програмка доступна для операційних систем iOSі Android, яку можна завантажити в офіційних магазинах додатків App Store і Google Play.

Читайте також: Skoda представить в Женеві спецверсії деяких моделей