Інфографіка
16 липня 2020
Як виконує обіцянки голова ВРУ Дмитро Разумков (інфографіка)
Загалом голова ВРУ озвучив 129 обіцянок, рівень їх виконання - 14%.
news-image

Команда інфопростору «Є!» проаналізувала та зібрала дані щодо виконання обіцянок головою ВРУ, Дмитром Разумковим.549286e1d3a72f0eefcb568e30ee5caa.png

Отже, загалом голова ВРУ надав 129 обіцянок, рівень їх виконання - 14%. Серед виконаних: запровадження виборів за пропорційною системою з відкритими списками, внесення змін до регламенту ВРУ для протидії законодавчому спаму, передача в користування для профільних лікарень 25 службових автівок ВРУ.

У процесі виконання перебувають такі обіцянки: дотримання квотного принципу у ВРУ при винесенні на розгляд законопроєктів, відмова ставити на голосування законопроєктів по кілька раз, запровадження системи персонального голосування у ВРУ нового скликання.

Невиконані обіцянки: відображення дорожньої карти дій у коаліційній угоді, початок пленарних засідань вчасно, о 10 годині, підписання коаліційної угоди 29 серпня 2019 року.

Нагадаємо, Верховна Рада призначила Кирила Шевченка головою Нацбанку. Зеленський визначився з новим главою Нацбанку: хто він?

Як ми писали, призначення місцевих виборів має бути після зміни меж районів, - Разумков. Верховна Рада повинна ухвалити проєкт постанови про призначення місцевих виборів після затвердження рішення про зміни меж районів.