В Україні знімають поліцейську комедію «Бурштинові копи»
У центрі сюжету "Бурштинових копів" опиниться життя патрульного Максима.
news-image

Українська кіноіндустрія не стоїть на місці: на Київщині розпочались зйомки нової комедії "Бурштинові копи". Наразі у мережі з'явились перші кадри.

За даними Держкіно, "Бурштинові копи" мають вийти на екран в лютому 2021 року. Створенням проєкту займаються представники НЛО TV та студії "Мамахохотала", тому вже очікується, що фільм зможе розсмішити кіноманів. 

У центрі сюжету "Бурштинових копів" опиниться життя патрульного Максима. Він з дитинства мріяв працювати в поліції та робити світ кращим, захищаючи інших. І все, здавалось би, йшло так, як планував головний герой, поки журналісти не натрапили на нього та його напарницю в "нестандартній ситуації" під час роботи. 

Після скандалу Максим втрачає роботу в Києві та стає правоохоронцем у селі, розташованому в житомирських лісах. Та і там на головного героя чекатимуть пригоди: він з новим напарником Богданом стикаютьс з бурштиновою мафією та корумпованими поліцейськими. 

Усім відомі популярні фільми про поліцейських – французька комедія "Таксі", американська "Поліцейська академія", "Погані хлопці" та інші. Ми ж вирішили створити по-справжньому українське кіно про українських поліцейських. Вважаю, що Україні потрібно більше фільмів, в яких правда і справедливість перемагають, і наші "Бурштинові копи" – саме така стрічка", – розповів продюсер комедії Іван Мелашенко.

Головні ролі у фільмі "Бурштинові копи" отримали: 

Євген Янович
Олег Маслюк
Дар’я Петрожицька
співачка Аліна Паш
Олександр Рудинський
Андрій Бурим
Аліса Тункевич

Раніше повідомляли. що держава виділила 25 млн грн на фільм Сенцова.

Зазначимо, що українська режисерка стала учасницею студентської конкурсної програми Каннського кінофестивалю.

Читайте також:Гарні новини