Політика
20 липня 2020
Бабуся жила на Молдаванці: нардеп Тищенко розповів, про плани балотуватися в мери Одеси
Проте, це можливо лише в тому випадку, якщо відповідне рішення прийме Президент України Володимир Зеленський.
news-image

Народний депутат України, заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко не виключив, що може балотуватися в мери Одеси. Проте, це можливо лише в тому випадку, якщо відповідне рішення прийме Президент України Володимир Зеленський.

Якщо президент Володимир Зеленський прийме рішення, Микола Тищенко готовий балотуватись на посаду міського голови Одеси. Про це повідомляє "Рубрика", з посиланням на коментар нардепа, який він дав напередодні.

Коментуючи інформацію, що з'явилась в деяких ЗМІ, про плани Офісу президента дати Миколі Тищенку можливість брати участь у перегонах на посаду мера Одеси, нардеп заявив, що готовий до цього. Але, за словами Тищенка, він – людина президента Зеленського, тому буде працювати там, де це максимально важливо для партії влади.

Поки ще не знаю про нові креативні стратегії Володимира Олександровича. Але, він президент, і йому видніше. Ви, журналісти, вічно все перекручуєте в свою користь. Буде прийнято рішення про Одесу, буду працювати в Одесі. До речі, це моє улюблене місто номер два. У мене ж прабабуся жила на Молдаванці. Стадіон, так стадіон", – заявив Тищенко.

Нагадаємо, народний депутат Ірина Верещук стала кандидатом в мери Києва від партії "Слуга Народу". Також повідомлялось, що мер Києва Віталій Кличко повідомив, що благословив свого 20-річного сина Єгора на боротьбу за крісло столичного градоначальника. 

Читайте також:Верховна Рада призначила місцеві вибори на 25 жовтня