Спорт
20 липня 2020
«Динамо» звільнило Михайличенка з посади головного тренера
До наступного сезону «Динамо» розпочне із новим тренерським штабом. Про те, хто очолить команду у новому сезоні, буде повідомлено пізніше.
news-image

Олексія Михайличенка відправили у відставку з посади головного тренера київського "Динамо". Про це пише офіційний сайт "Динамо".

Разом із Олексієм Михайличенко звільнені його асистенти - Вадим Євтушенко, Сергій Федоров та Михайло Михайлов. 

Футбольний клуб «Динамо»(Київ) висловлює щиру подяку головному тренеру Олексію Михайличенку та його асистентам Вадиму Євтушенку, Сергію Федорову та Михайлу Михайлову. Отримавши команду по ходу сезону цей тренерський штаб доклав максимум зусиль заради виконання завдань, поставлених на сезон. Як наслідок, «Динамо» виграло Кубок України та посіло друге місце у чемпіонаті, яке дає право змагатися за участь у груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА", - йдеться у повідомленні.

Водночас керівництво клубу та численну армію динамівських уболівальників не може задовільнити поточний рівень гри команди, відсутність прогресу, достатнього для боротьби за звання чемпіона України та гідного виступу у європейських клубних турнірах.  Для цього гра «Динамо» має вийти на якісно інший рівень.

До наступного сезону «Динамо» розпочне із новим тренерським штабом. Про те, хто очолить команду у новому сезоні, буде повідомлено пізніше.     

Нагадаємо, Мессі встановив неймовірний рекорд результативності в Іспанії. Аргентинець виграв "трофей Пічічі" всьоме та став рекордсменом за цим показником.

Як ми повідомляли, в УАФ анонсували відкриття стадіонів для вболівальників. Є всі шанси, щоб в цьому або наступному турі ми могли відкрити для вболівальників 25% від місткості стадіону.

До речі, дві українки потрапили до ТОП-10 кращих футболісток світу. Українки Ольга Овдійчук та Дар’я Апанащенко потрапили до першої десятки рейтингу кращих футболісток світу за версією ресурсу Futebol Feminino Alternativo.