Суспільство
22 липня 2020
Ігор Луценко про те як висвітлюватиме події з захопленням заручників у Луцьку російська пропаганда в Україні
Ігор Луценко впевнений, що не зупинить пропагандистів той факт що терорист, судячи з попередніх даних, ментально перебуває у русском мире.
news-image

Журналіст та громадський діяч Ігор Луценко розповів на своїй сторінці у фейсбук про те як висвітлюватиме події з захопленням заручників у Луцьку російська пропаганда в Україні.

Будуть говорити про те що винуватий Майдан, що він радикалізував людей, що екстремісти посіяли у народі ворожнечу і насилля, що внаслідок війни в країні мільйони одиниць зброї, і т.п.

Телеканали медведчука, сайт strana.ua та будуть винити майданівців, що нібито рівень вуличної злочинності зростає.", - впевнений журналіст. 

Ігор Луценко впевнений, що не зупинить пропагандистів той факт що терорист, судячи з попередніх даних, ментально перебуває у русском мире. Що своє мережеве соціальне життя він веде у Однокласниках, що дивиться російські фільми, російські телепередачі, цитує російських класиків та мислителів. В уяві цієї людини - Колима, у його стрічці друзів - росіяни.

Я навіть зараз не хочу формулювати обвинувачення цій людині і тим більше його виправдовувати.

Я просто прогнозую ту брехню, якою будуть оперувати наші внутрішні вороги, для того щоб звинуватити нас - тих, хто намагався тримати Україну подалі від колими і однокласників", - підсумував журналіст.

Як повідомляли, на Театральній площі Луцька невідомий, який називає себе Максимом Плохим, захопив рейсовий автобус Берестечко-Краснилівка з пасажирами. В області запроваджено оперативний план «Заручник», відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 147 (Захоплення заручників) Кримінального кодексу України.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков терміново вилетів у Луцьк для особистої координації дій підрозділів МВС в умовах надзвичайної події.

Президент Володимир Зеленський заявив, що тримає ситуацію із захопленням заручників у Луцьку під особистим контролем.

Зазначимо, що «Луцький терорист» відсидів 10 років за шахрайство та розбій.

Читайте також:Поблизу із станцією метро Мінська стався вибух