Політика
23 липня 2020
У передвиборчій рекламі Трампа фотографією з Майдану проілюстрували хаос
На картинці зі слоганом «Громадська безпека або хаос та насильство» з одного боку розміщене фото Дональда Трампа, а з іншого — фото подій на Майдані.
news-image
У передвиборчій рекламі Дональда Трампа використали фотографію з Майдану Незалежності під час Революції Гідності для протиставлення «порядку і хаосу».

Так, американські користувачі Twitter, які помітили, що друге фото зроблене не у США.

На картинці зі слоганом «Громадська безпека або хаос та насильство» з одного боку розміщене фото Дональда Трампа, а з іншого — фото подій на Майдані, зроблене фотографом Associated Press Мстиславом Черновим 18 лютого 2014 року. На фото протестувальники намагаються вирвати кийок у правоохоронця. 

Передвиборна реклама Трампа з фото активістів Євромайдану знята з ...

 

Повідомлення у рекламі адресоване від імені спільноти Evangelicals for Trump, але вона є частиною кампанії за переобрання Трампа та оплачена DONALD J. TRUMP FOR PRESIDENT, INC.

Раніше соцмережа Facebook видалила 88 дописів, опублікованих аккаунтами президента США Дональда Трампа, його виборчої кампанії та віцепрезидента Майка Пенса. Таке рішення мотивували тим, що ці дописи розпалюють ненависть серед користувачів.

Нагадаємо, що на каналі One America News вийшов 50-хвилинний фільм під назвою: «Український обман: імпічмент, готівка Байдена і масові вбивства». Про цей фільм неодноразово казали ЗМІ та Дональд Трамп.

Раніше писали: Трамп проти мігрантів: що означає нове розширення обмежень на в'їзд до США.

Також радимо почитати: Байден та Україна. Що ми знаємо про корупцію BBC News. Вперше українською

Раніше командою інфопростору «Є!» було перекладено матеріал, який розкаже вам як мільярдер Джордж Сорос придбав свої капітали, став людиною, яка керує процесами в багатьох країнах світу та цікаві сторінки його біографії.