Суспільство
23 липня 2020
Голова буде боліти довго: найнебезпечніші алкогольні поєднання
Ці методи змішування алкогольних напоїв особливо небезпечні для здоров'я
news-image

Про те, що не можна змішувати різні види алкоголю, знає кожен. Це може призвести не тільки до головного болю вранці, але і серйозно нашкодити здоров'ю. Але існує кілька способів змішати алкоголь, які є особливо небезпечними, і формувати такі поєднання не можна, навіть якщо дуже хочеться. За допомогою порталу mport ми розповімо тобі, які "суміші" з алкогольних напоїв є особливо небезпечними, пише «Є!».

Вино пиво

Ці напої не повинні бути разом. Тебе дуже швидко знудить, особливо, якщо у тебе слабкий шлунок. А ранок здасться сущим пеклом. Порада: пий або те, або те. Не змішуй, що б не трапилося.

Пиво + горілка

Чистий алкоголь горілки, якому пивна вуглекислота допомагає швидко вбиратися в стінки шлунка. Це вірний спосіб сп'яніти і пірнути головою в салат. Горілку краще запивати соками. Пиво прибережи для іншого випадку.

Горілка + червоне вино

Таніни будуть дратувати слизову твого шлунка і висмоктувати рідину з організму, а горілка стане ідеальним каталізатором цих процесів. Ти швидко втратиш адекватне сприйняття реальності.

Анісові напої + лікер 

Анісові напої відрізняються підвищеним вмістом сивушних масел. У свою чергу лікери завжди містять велику кількість штучних барвників та ароматизаторів. З таким поєднанням похмілля тобі забезпечено. Порада: анісові напої пий, розбавляючи водою. Лікери — дамам. 

Також читайте: П'яний водій вбив цілу сім'ю

Читайте також:Зеленський скасував кримінальну відповідальність за нетверезе водіння