Суспільство
30 липня 2020
Як зробити дівчину щасливою: п'ять головних правил для хлопця
Кожна дівчина унікальна і хлопцеві потрібно попрацювати, щоб завоювати її прихильність
news-image

Сучасні чоловіки мають слабке уявлення про те, як привернути увагу жінки і підкорити її серце. Побитий шаблон "Красуня, давай сходимо на побачення" вже давно не працює! Кожна дівчина унікальна. Щоб домогтися любові, нам, чоловікам, потрібно бути винахідливими і уважними партнерами. Що потрібно робити нам підкаже портал RatingDatings, пише «Є!».

Будь терплячий. Тихіше їдеш – далі будеш. Ця приказка дуже доречна в даній ситуації. Підготуйте базу для подальших дій. Звалитися дівчині на голову з букетом троянд – найгірший варіант. Щоб прийняти ваші залицяння, вона повинна бути готова. Інакше, ваші пориви ніхто не оцінить.

Будь цікавий. Жінкам подобаються ерудовані, добре виховані і різнобічні чоловіки. Ваша обізнаність в політиці, спорті, культурі справить незабутнє враження і зробить вас дуже привабливим.

Проявляй повагу. Не сваріться і не кажіть поганих слів, навіть під час сварки. Ви, скоріше всього, помиритеся, але дівчина буде вважати вас невихованим хамом. Краще будьте джентльменом, притримайте перед нею двері, допоможіть зняти і одягнути верхній одяг, або сісти за стіл, підсунувши її стілець.

Будь щирим. Не приховуйте емоції, якщо вони вас переповнюють. Говоріть все від чистого серця, діліться своїми думками і почуттями. Але не забувайте, що між щирістю і невихованістю є велика різниця. Якщо хочете зробити дівчині зауваження, то скажіть його в жартівливій формі або так, щоб не образити.

Будь чоловіком. Не намагайтеся здаватися краще і крутіше, ніж ви є насправді. Вмійте визнавати помилки й просити вибачення, якщо потрібно. Бути чоловіком - означає бути собою. А також, вміти брати відповідальність за свої слова і вчинки.

Також читайте: П'ять вірних ознак того, що ти лише запасний варіант

Читайте також:П'ять вірних ознак того, що ти лише запасний варіант