Політика
31 липня 2020
Голова Київської облради подав у відставку та склав мандат депутата
Стариченко з листопада 2015 року по травень 2019-го був заступником голови Київської обласної ради, а очолив Київоблраду з 17 травня 2019 року.
news-image
Голова Київської обласної ради Микола Стариченко подав заяву про відставку і складання депутатського мандата.

Відповідна заява опублікована на сайті Київоблради.

Я вирішив скласти повноваження голови та депутата Київської обласної ради. Це пов’язано з низкою інсинуацій, інтриг та брудних технологій, які набирають оберти в період передвиборчої кампанії та в яких брати участь ніколи не буду", - зазначив він.

Стариченко нагадав, що нещодавно в обласній раді було створено депутатську групу "За демократичні ініціативи Президента України Володимира Зеленського", до складу якої увійшов і він.

Підтримую це рішення депутатів, оскільки переконаний, що воно ухвалене не заради задоволення політичних амбіцій, а сприятиме подальшій консолідації гілок влади в розбудові рідного краю. Проте наголошую, що створення такої групи не означає мій перехід чи депутатського корпусу до лав політичної партії "Слуга народу", - зазначив Стариченко.

Він нагадав, що свого часу був одним із керівників Радикальної партії Олега Ляшка в області, яка братиме участь і в нинішніх виборчих перегонах.

Однак особисто не маю наміру продовжувати політичну діяльність та не буду брати участь у місцевих виборах. Проте залишаюся на Київщині та й надалі працюватиму на розвиток нашого краю", - підсумував Стариченко.

Стариченко з листопада 2015 року по травень 2019-го був заступником голови Київської обласної ради, а очолив Київоблраду з 17 травня 2019 року.

Нагадаємо, вчора проходив мітинг громадських організацій проти корупції у владі Києва.

Також радимо почитати: Передвиборча кампанія Кличка чи любов до України - скільки коштує найбільший прапор України.

Читайте також:Сергій Северин: «Кличко робить вигляд, що не знає про корупцію своїх підлеглих»