Суспільство
4 серпня 2020
Чорногорія скасувала для росіян всі обмеження на в’їзд: Україна відреагувала
Чорногорія внесла Росію до списку країн, громадяни яких зможуть в’їжджати в країну без жодних додаткових умов
news-image

Також в “зелений список” внесли Азербайджан, пише «Є!»  з посиланням на rtcg.           

Директор Національної туристичної організації Желька Радак Кукавічич заявила, що відкриття кордонів для туристів з Росії та Азербайджану допоможе пом’якшити наслідки коронакризи.

Додамо, що Чорногорія відкрила кордони для українців близько місяця тому, але залишила низку обмежень, попри те, що в Україні індекс захворюваності майже вдвічі нижчий, ніж в РФ – 72,8 проти 127,2.

Натомість консул посольства України в Чорногорії Михайло Шматов написав у Facebook, що обурений тим, що Росію відразу помістили до “зеленої” зони без жодних умов. Тим часом Україна, яка з початку літа забезпечує Чорногорію найбільшою кількістю туристів, перебуває в обмежених правах.

Незважаючи на нашу постійну роботу, українським громадянам досі заборонено подорожі а/т і  навіть заборонені самостійні подорожі літаком, лише у складі туристичної групи. А для Росії в’їзд без додаткових умов”, – написав консул.

Читайте також: Судячи з кількості забав ми всі швидко потрапимо у червону зону, а можливо дуже червону, - медичний експерт.

Читайте також:За період карантину статус безробітного отримали понад 395 тисяч українців