Суспільство
6 серпня 2020
Поборів з батьків на засоби дезінфекції у навчальних закладах не повинно бути, - заступник голови КМДА
Місто має можливості забезпечити усім необхідним.
news-image

Валентин Мондриївський, заступник голови КМДА наголосив, що жодних поборів з батьків на засоби дезінфекції у навчальних закладах не має бути. Про це чиновник написав у Фейсбук.

Місто має можливості забезпечити усім необхідним. Через місяць новий навчальний рік і разом з Департамент освіти і науки Києва , Olena Fidanian активно готуємося. На нараді з головами районних державних адміністрацій ще раз наголосив, що медичний огляд педагогів - функція міста!", - пише заступник голови КМДА.

Валентин Мондриївський акцентував увагу на тому, що місто має можливості забезпечити усім необхідним.

Разом з усіма районами ми повинні забезпечити освітян усім необхідним. І ще важливо - жодних поборів з батьків на засоби дезінфекції. Місто має можливості забезпечити усім необхідним. Головне на сьогодні - це діти та їх безпека!", - додав чиновник.

Раніше ми писали, що у МОН повідомили, в яких регіонах діти зможуть піти до школи з вересня. Діти зможуть піти до школи 1 вересня, якщо регіон не потрапляє до "червоної зони" у новому адаптивному карантині.

Нагадаємо, карантин в Україні продовжили до 31 серпня; уряд також вирішив змінити формат адаптивного карантину, з 1 серпня він працюватиме інакше.

Як стало відомо, що в Україні планують відкрити школи з 1 вересня в звичайному режимі. В Україні школи запрацюють за новими правилами: що зміниться.

Читайте також:У Німеччині відновилися заняття в школах вперше з початку карантину