Політика
19 серпня 2020
Андрій Пальчевський: В Києві потрібно будувати вокзали та лікарні, а не фарбувати лавки
Андрій Пальчевський також навів приклад європейських міст, досвід яких можна використати для поліпшення умов життя киян.
news-image

Громадський діяч в інтерв’ю виданню РБК-Україна розповів про те, як має розвиватися місто.

Киянам потрібні інфраструктурні зміни: вокзали, лікарні, дороги, проїзди, а не стрижка трави та фарбування лавок. Не менш важливою є боротьба з бідністю в масштабах одного міста. За 5 років мерства можна в Києві побудувати при ефективному управлінні і 10 станцій метро і зручні розв'язки, просто потрібен хороший, ефективний керівник», - впевнений він.

Андрій Пальчевський також навів приклад європейських міст, досвід яких можна використати для поліпшення умов життя киян.

Я взяв би програму з будівництва муніципального житла і відповідної інфраструктури навколо міста. Всіх людей, які приїжджають в Київ, неможливо поставити на комерційну основу. Повинно бути гуманне житло, як це відбувається у Відні та Кракові. Також хотів би побудувати велику міську лікарню», - завершив бізнесмен.

Нагадаємо, на думку Андрія Пальчевського, Києву потрібен мер всього міста, а не тільки центру. Відомий підприємець поділився враженнями від переїзду на Лісовий масив.

Як стало відомо, згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

До речі, за твердженням соціологів, «Батьківщина» має всі шанси не пройти до Київради. Соціологи кажуть, що до Київської міської ради наразі проходять 7 партій.

Читайте також:На Солом’янці відкривається нова спортивна зала для дзюдо