Суспільство
21 серпня 2020
Денис Бігус про посаду «глава адміністрації президента»
Всіх цих персонажів витягають вже після виборів.
news-image

Якщо і є проклята посаду в Україні, то це глава адміністрації президента. І перейменування АП в ОП не врятувало. Про це на  своїй сторінці в фейсбук написав Денис Бігус, відомий журналіст та телеведучий. 

Юридично АП-ОП це еталонне ні...я. Серйозно. У них навіть ЄДРПОУ немає. Керівництво - чиновниками не вважалося. Персонал оформлений в ДУСі, тому що юридично ОП не існує. За фактом ... За фактом наймогутніша структура, яка від імені його високості завжди гнула кого хотіла. Карт-бланш на будь-які договорняки. І право присвистуючи дути в верховні вуха. За які в АП завжди йде люта внутрішня боротьба.


За словами Бігуса, вони дмуть під високим тиском, так що з верховних вух частенько виносить мозок, як бруд "Керхером".
Специфіка роботи призводить до того, що найбільш успішні в цьому кріслі найспецифічніші персонажі. А висока конкуренція призводить до швидкої негативної селекції.

Керівниками АП встигли побути Табачник, Медведчук, Балога, Льовочкін (рекордсмен серед усіх, 4 роки), Райнін.

І моє суб'єктивне відчуття - при кожному президентові його наступний глава АП був більш огидний, ніж попередній. За всю історію АП на цій посаді набереться пара-трійка немерзотників але їх змінювали на більш спритних, вертких і упоротих", - розповідає Денис.

Як зазначає журналіст, головне в тому що всіх цих персонажів витягають вже після виборів.

Можу помилятися, але ще жоден кандидат в президенти в ході кампанії не говорив "ви голосуєте за мене, звичайно, але рулити буде ще і воооот цей персонаж, причому рулити він буде не підписуючи жодного папірця, його як би взагалі не буде, але він буде моїми руками, очима і дилдом, коли треба ви...и якусь політичну повію з ОАСК (тихо ша, це цитата) ", - пише журналіст.


Як пише журналіст, друга, а іноді й перша, за реальним впливом, людина в країні з'являється в держапараті не в результаті виборів. Чи не в результаті конкурсу. Так взагалі не за якоїсь виразної процедури.

З ящика з жабами і гадюками в темряві беруть когось з вершини гори, чіпляють краватку і хоп, Єрмак", - підсумовує Денис Бігус.

Нагадаємо, раніше  Єрмак пояснив суть ідеї про кримінальну відповідальність за публікацію розмов чиновників

Також писали: Богдан відповів Зеленському: Ви перетворили владу в країні на посміховисько

Читайте також:Андрій Пальчевський з'явився в новому сезоні шоу «Зе Інтерв'юер»