Політика
26 серпня 2020
Пальчевський закликав українців більш відповідально ставиться до виборів
Підприємець, лідер політичної сили "Перемога Пальчевського" Андрій Пальчевський вважає, що за останні 29 років влада довела українців до злиднів, позбавивши їх сил і віри.
news-image

На його думку, влада довела українців до відчаю. Підприємець, лідер політичної сили "Перемога Пальчевського" Андрій Пальчевський вважає, що за останні 29 років влада довела українців до злиднів, позбавивши їх сил і віри.

Про це Пальчевський заявив в інтерв'ю NewsOne.

У людей немає вже ніякої сили та віри. І вони вже готові продатися за дві банки тушонки, за відремонтований дитячий майданчик. Тільки він повинен був відремонтувати десять тисяч таких дитячих майданчиків. Побудувати не один, а п'ять мостів. Відкрити не одну дорогу, а 25 шосе", - заявив Пальчевський.

Підприємець також закликав українців більш відповідально ставиться до виборів.

"Пройшов період голосування серцем. Тепер потрібно вже голосувати розумом. Для того, щоб перестати бути залежними, нам потрібно відповідально ставитися до виборів", - додав він.

Раніше Пальчевський заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб детальніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже побував в Деснянському та Дарницькому районах.

Також стало відомо, що згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

До речі, за твердженням соціологів, «Батьківщина» має всі шанси не пройти до Київради. Соціологи кажуть, що до Київської міської ради наразі проходять 7 партій.

Читайте також:Пальчевський: Діти не в пріоритеті у влади тому, що вони не голосують