Суспільство
4 березня 2015
Журналісти розкрили "мажорське" минуле 22-річного заступника мера Слов'янська
З'ясувалося, що він мав безпосереднє відношення до уряду Азарова, до захопленої сепаратистами ОДА, а також к 22 рокам може дозволити собі розкішні автомобілі і годинник.
news-image

Журналісти проаналізували наявну у відкритому доступі інформацію про новопризначеного заступника мера Слов'янська, 22-річного Ярослава Секірожа. Зокрема, журналісти "Грошей" відзначають, що кар'єра "вундеркінда" 1992 року народження розвивалася стрімко, повідомляє Є | Єдність.інфо.

Почав працювати він у 17 років вантажником (2009), а вже в 21 рік (2013) став заступником гендиректора машзаводу, паралельно навчався в Харківському університеті.  Також примітно, що в 2012 році прем'єр-міністром Миколою Азаровим Секірож був призначений членом молодіжної ради при Кабміні.  Після призначення губернатора Донецької області Олександра Кіхтенка він став його радником, а 21 лютого 2015 року за пропозицією в. о. мера Слов'янська Олега Зонтова призначений заступником міського голови.

Також у сюжеті з фотодоказами звертається увага на те, що Секірож є не тільки любителем, але і власником елітних годинників 10 тисяч доларів, автомобіля Chrysler в 100 тисяч доларів.  Один з донецьких підприємців, частим гостем в кав'ярні якого був нинішній заступник мера розповів, що вів той себе як "малолітній мажор", а під час Майдану ніби заявляв, що Янукович введе військове положення і всіх розжене. 

Раніше донецькі журналісти викладали в мережу фотографії, на яких Секірож у квітні 2014 року позує у захопленій Донецької ОДА. Сам Секірож свої зв'язки з сепаратистами заперечує, в одному з інтерв'ю заявляв, що його там не було.