Iнтерв’ю
28 серпня 2020
Борислав Береза: «Я знаю про Кличка те саме, що зняв Денис Бігус»
Політик переконаний, що якщо мешканці столиці хочуть жити у європейському місті, чистому, безпечному, комфортному, де можна жити, а не виживати, треба владу змінити.
news-image

Кореспондент Єдності на акції протесту проти заборони в'їзду іноземців до України поспілкувався з Бориславом Березою, українським політиком, громадським діячем, речником "Правого Сектору".

Кор.: Чи підтримуєте Ви сьогоднішню акцію? Чому вирішили приєднатися до неї?

Борислав Береза: Тут сьогодні мої друзі, мої приятелі, але, на жаль це така громадська акція. Якщо вона була б політичною, то, мабуть, хтось би вийшов, та заздалегідь було б якесь спілкування. Але я не бачу бажання від влади спілкуватися з цими людьми. Тому, напевно, треба переходити до наступних кроків, більш потужно заявляти про себе, створювати ті структури, які можуть себе представляти. Але це повинні робити саме люди, які сьогодні це організували, без політиків.   

Кор.: Ви йдете в мери Києва. Кого Ви вважаєте своїм найближчим конкурентом? Все таки прогнозують перемогу пана Кличка. Що Ви знаєте про його зв'язки з Комарницьким?

Борислав Береза: Я знаю усе те саме, що зняв Денис Бігус, адже усі подивилися цей ролик, і я можу сказати, що єдиний кандидат, який буде дійсно справжнім опонентом для мене, це Кличко, більше я не бачу нікого.

І ще одне. Ми ж бачимо, що є політичне змагання, а є змагання дійсно людей, які хочуть змінити Київ. От ми зараз дивимося на це. Я хочу змінити Київ. Якщо ви хочете Київ залишити таким, як він є зараз, щоб у Києві знищували зелені зони, місця відпочинку, щоб в Києві головними були забудовники, а не місцеві жителі, то треба залишати цю владу. Якщо ви хочете європейське місто, чисте, безпечне, комфортне, де ви будете жити, а не виживати, треба владу змінити. Я готовий цим займатися.

Кор.: Дякую Вам за відповіді.

Нагадаємо, Пальчевський закликав українців більш відповідально ставиться до виборів. Підприємець, лідер політичної сили "Перемога Пальчевського" Андрій Пальчевський вважає, що за останні 29 років влада довела українців до злиднів, позбавивши їх сил і віри.

До речі, за твердженням соціологів, «Батьківщина» має всі шанси не пройти до Київради. Соціологи кажуть, що до Київської міської ради наразі проходять 7 партій.

Як стало відомо, за словами Андрія Пальчевського, Києву потрібен мер всього міста, а не тільки центру. Відомий підприємець поділився враженнями від переїзду на Лісовий масив.

Читайте також:Кіра Рудик: «Ми вимагаємо у ВРУ не визнавати результати виборів у Білорусі»