Київ
28 серпня 2020
Пальчевський привітав юнацьку команду футбольного клубу «Бровари» з виходом до вищої дитячої ліги
Політик привітав юнацьку команду з виходом до вищої дитячої футбольної ліги і вручив кожному спортсмену комплекти футбольної форми.
news-image

Пальчевський привітав юнацьку команду футбольного клубу «Бровари» з виходом до вищої дитячої ліги. Під час свого візиту в місто Бровари Київської області лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» Андрій Пальчевський на стадіоні поспілкувався з командою і тренерським складом міського футбольного клубу «Бровари».

Політик привітав юнацьку команду з виходом до вищої дитячої футбольної ліги і вручив кожному спортсмену комплекти футбольної форми. 

«Вітаю хлопців з виходом до вищої дитячої ліги і бажаю нових яскравих перемог! Упевнений, що в майбутньому ви будете прославляти Україну на міжнародних турнірах», - звернувся Андрій Пальчевський до юних футболістів.

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила «Перемога Пальчевського», лідером якої є Андрій Пальчевський.

Раніше Пальчевський заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб детальніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже побував в Деснянському та Дарницькому районах.

Також стало відомо, що згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

До речі, за твердженням соціологів, «Батьківщина» має всі шанси не пройти до Київради. Соціологи кажуть, що до Київської міської ради наразі проходять 7 партій.

Читайте також:Сергій Фурса: «Президент дав зелене світло олігархам»