Суспільство
31 серпня 2020
Кирило Сазонов: «Тарас Панчій - приклад того, що в житті головне не освіта»
Як пише Сазонов, навіть звільнення з КМДА менше року тому не змогло зіпсувати життя Панчія, так як йому вдалося зберегти добрі відносини з Кличком.
news-image

Екс-перший заступник голови Департаменту благоустрою КМДА Тарас Панчій - приклад того, що в житті головне не освіта, пише на своїй сторінці у Фейсбук Кирило Сазонов, журналіст та політолог.

А Тарасу пощастило і він став другом і довіреним лицем Віталія Кличко. Дохід почав рости прямо перед очима. Отже, у 2015 році дохід Тараса складався виключно із зарплати-54 тис. 963 грн і 1000 грн з продажу цінних паперів. Але в цей час у Тараса сталися переміни, і він оселився біля Кличка. Життя почало різко ставати кращим! Отже, у 2017 році Панчі вже заробив 332 тис. грн. грн. А в 2018 році його життя стало ще кращим - задекларував право використовувати дві квартири в Ірпені і заробив 455 тис. гривні", - стверджує політичний експерт.

Як пише Сазонов, навіть звільнення з КМДА менше року тому не змогло зіпсувати життя Панчія, так як йому вдалося зберегти добрі відносини з Кличком. 

Настільки добрі, що тепер Тарас - один з керівників штабу Віталіка, ніж навіть хвалиться у себе на Фейсбуці - https://www.facebook.com/taraspanchii/posts/3255876551157960?__tn__=-R А у себе в інстаграмі він хвалиться вже новеньким авто преміум-класу - вартість його Range Rower Velar "всього нічого" - три мільйони гривень. Правда, коли люди стали ставити незручні запитання, Тарас пост видалив, але інтернет все пам'ятає!", - обурюється журналіст.

За словами політолога, ось так простий чиновник з невеликою допомогою друзів, а конкретно - Віталія Кличка, може дозволити собі розкішні авто. 

Воістину Київ - місто можливостей! Правда, із поправкою: можливостей - дерибанити бюджет і - тільки для друзів мера. І ось зараз тимчасово відійшов від корупційних схем і тіньових потоків Тарас Панчій в поті чола свого три місяці буде працювати в штабі Віталія Кличка. З однією лише метою - повернутися в "Благоустрій", щоб грабувати місто ще п'ять років, купуючи собі нову нерухомість і розкішні авто. І якщо киянам набридла ця "УДАРна" корупція у всіх сферах (адже Панчій - лише один з безлічі таких "друзів мера") - треба на виборах проголосувати правильно і покінчити з нею раз і назавжди", - додав Сазонов.

Як ми писали, за словами Андрія Пальчевського, Києву потрібен мер всього міста, а не тільки центру. Відомий підприємець поділився враженнями від переїзду на Лісовий масив.

До речі, у ексклюзивному інтерв'ю Єдності Борислав Береза повідомив, що знає про Кличка те саме, що зняв Денис Бігус. Політик переконаний, що якщо мешканці столиці хочуть жити у європейському місті, чистому, безпечному, комфортному, де можна жити, а не виживати, треба владу змінити.

Нагадаємо, за твердженням соціологів, «Батьківщина» має всі шанси не пройти до Київради. Соціологи кажуть, що до Київської міської ради наразі проходять 7 партій.

Читайте також:Виборці бачать у Пальчевському альтернативу старим політикам, - експерт