Події
3 вересня 2020
Сергій Савінцев: «Я занадто дорого оцінюю свій витрачений час, і не заспокоюсь доки «красуня» не отримає вирок суду»
Як стверджує блогер, світить дівчині від 4 до 6 років.
news-image

Політичний блогер, Сергій Савінцев, на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що "красуня" ромської зовнішності, на яку вчора зібрали усю доказову базу, все ще у відділку - вже добу під вартою. 

Друзі, красуня ромської зовнішності, на яку вчора ми зібрали усю доказову базу все ще у відділку - вже добу під вартою. Сьогодні було невелике непорозуміння з прокурором Шевченківського району, який начебто не хотів підписувати підозру красуні, бо її документів не знайшли, але під вечір все виправилось. Підозра підписана, інкримінують ст.15 ч.3 та ст.186 ч.2 - це грабіж, поєднаний з насильством", - пише Савінцев.

Як стверджує блогер, світить дівчині від 4 до 6 років.

Поряд з цим, ми з Тетяною Дарьїною (це жінка, яка першою зупинилась, щоб допомогти дівчині, і бачила весь процес грабунку та побиття від "а" до "я") з радістю відгукнулись на прохання 1+1 прокоментувати ситуацію. Крім того, ми попросили журналістку також зробити відповідні запити до правоохоронних органів, щоб справу не "злили" і не забули - дівчина пообіцяла, що вже завтра зранку підніме на ноги усі правоохоронні структури - сподіваюсь так і буде. Я занадто дорого оцінюю свій витрачений час, щоб просто так подарувати красуні 5 годин свого життя - і не заспокоюсь доки вона не отримає вирок суду", - розповів політичний блогер.

В іншому випадку Сергій Савінцев пообіцяв, що зробить все можливе, щоб суспільство дізналось героїв у погонах, які цьому будуть перешкоджати. 

Сподіваюсь і на вашу підтримку у цьому, друзі. Стежте за постами, буду тримати в курсі", - підсумував блогер.

Нагадаємо, Сергій Савінцев розповів, як допоміг затримати злочинця у переході. Красуня ромської зовнішності вирішила пограбувати дівчину у підземному переході в Києві.

Як ми писали, у потязі «Київ — Маріуполь» чоловік вдерся у купе до жінки з дитиною, побив її та намагався зґвалтувати. У потязі сполученням «Київ — Маріуполь» вночі 31 липня невідомий без верхнього одягу вдерся у купе до жінки, яка їхала разом зі своїм неповнолітнім сином.

Читайте також:У Києві шахраї підробили документи і привласнили приміщення поліції вартістю 3 млн грн