Політика
3 вересня 2020
Сергій Тамарін: «Киву затягнули в партію, аби було з кого сміятися»
Кореспондент Єдності поспілкувався із Сергієм Тамаріним, громадським та політичним діячем, ветераном війни на Сході України, керівником київського осередку політичної партії Національний корпус.
news-image

Під час протесту націоналістів під МВС, кореспондент Єдності поспілкувався із Сергієм Тамаріним, громадським та політичним діячем, ветераном війни на Сході України, керівником київського осередку політичної партії Національний корпус.

Кор.: Як Ви можете прокоментувати вислови і погрози Ківи щодо Нацкорпусу. Що він наче б то знищить вас усіх і піде в наступ?

Сергій Тамарін: Як кажуть древньоримські філософи, погрози і критику варто приймати від рівних, а я не знаю як коректно і толерантно ставитися до душевно і духовно хворої людини, тому я вважаю, що це просто якийсь такий виступ його, наче блазня, його затягнули в партію, аби було з кого сміятися.

Якщо він себе бачить придворним блазнем, то нехай веселить своїх господарів, відпрацьовує гроші. Я не сприймаю ні погрози, ні критики з його боку. Це людина має реальну фізіологічну хворобу, і тому насправді його ображати навіть не можна. Це з точки зору філософії і моралі. А з точки зору безпеки нашої країни, інтересів нашої державності, звісно, такі дегенерати, і його проросійські керівники мають просто сидіти у в'язниці. Але ми маємо жалюгідну нісенітницю у вигляді Баканова, недореформоване МВС, яким легко піаритися на Маркові, а у той самий час саджати десятки патріотів України. Тому наша Україна тільки на шляху формування, але усе попереду.

Кор.: Як вважаєте, яка ціль цієї організації, яку створили ОПЗЖ?

Сергій Тамарін: Цю організацію зробили з метою створення підпільних осередків, для підривної діяльності на сході України, для формування потужного силового протистояння в українських містах, так само як було і в 2014 році з різними формуваннями, які нейтрально чи напряму несли проросійські ідеї. Вони потім еволюціонували у товариства бойовиків.

Кор.: Хлопців, яких затримали, їм обрали запобіжний захід тримання під вартою до кінця жовтня. Ви казали, що будете просувати цю справу, щоб її перевели до Києва з Харкова. Чи є вже якісь результати, що справа перейде до київських судів ?

Сергій Тамарін: Поки що я не можу ніяк прокоментувати юридичний процес, цим займаються адвокати, юридичні відділи, ми ж будемо підтримувати хлопців де б не була ця справа, тому що це люди, які йшли за своїми переконаннями, почуттями волі, честі, і бажали цій країні найкращого.

Кор.: Дякую Вам за увагу.

Нагадаємо, також ми проводили пряму трансляцію "Український шоубіз протестує під КабМіном". Всеукраїнська профспілка працівників музичної індустрії влаштовує мирний мітинг під Кабінетом Міністрів України на знак протесту проти рішень Уряду про часткову заборону на проведення концертів організаторами, в яких відповідний КВЕД не є основним.

До речі, вчора відбулася акція протесту під Кабінетом Міністрів проти закриття розважальних закладів. Пряма трансляція. Учасники протесту впевнені, що влада вбиває малий та середній бізнес через запровадження карантинних заборон.

Як стало відомо, в Україні перевірять підприємства, що скоротили працівників під час карантину. Перевірять підприємства, які приховують реальну кількість працюючих.

Читайте також:Микола Коханівський: «Лукашенко вже як зацькований звір, може піти на крайнощі.»