Політика
3 вересня 2020
Маруся Звіробій: «Зараз іде активна фаза окупації України Російською Федерацією»
Під час протесту націоналістів під МВС, кореспондент Єдності поспілкувався із Марусею Звіробій - українською військовою, громадською діячкою та блогеркою.
news-image

Під час протесту націоналістів під МВС, кореспондент Єдності поспілкувався із Марусею Звіробій - українською військовою, громадською діячкою та блогеркою.

Кор.: Доброго дня. Ми Єдність і хотіли б взяти у Вас коментар.

Маруся Звіробій: Чий Крим?

Кор.: Український, звісно, чий він ще може бути. Скажіть будь ласка, як Ви вважаєте, навіщо партія ОПЗЖ створила таку організацію, як "Патріоти за життя" і яким Ви бачите майбутнє цієї організації в Україні?

Маруся Звіробій: Ми їх змішаємо з лайном, і собакам віддамо. "Патріоти за життя" - це все одно, що мокрий вогонь. Немає серед ОПЗЖ ніяких патріотів. Кожного, хто долучиться до цієї кінченої партії очікує в найближчому майбутньому така сама доля, як отих, в кого гумою стріляли, Кивіних. Гума, не гума - що під руками буде, з того і будуть стріляти, тому потім якщо що - не жалійтеся, і нема чого бігати по судах. "Пацанячі вихідки" - по пацанячи вигребете!

Кор.: Як Ви вважаєте, навіщо їх створили взагалі?

Маруся Звіробій: Зараз іде активна фаза окупації цієї держави Російською Федерацією. Російська Федерація вкладає купу грошей в ОПЗЖ. І ми власне спостерігаємо, як вони наступають. Спротив очевидний, якщо не буде чинити спротив наше СБУ, спротив будуть чинити патріоти, якщо потім СБУ буде ще й патріотів пресувати, патріоти окрім того що будуть пресувати ОПЗЖ, будуть пресувати і СБУ. Бандерівці знають як воювати з кількома арміями одночасно. Повоюємо.

Кор.: Як зараз просувається Ваша справа, яку на Вас відкрили?

Маруся Звіробій: Нормально просувається, чекаємо, потерпілого 27 жовтня у Львові, на місці скоєння злочину, де люди, які прийшли послухати стрім тепер вважаються членами злочинного угрупування. Вибори у нас мають бути 25 жовтня і "зелена гнида" вирішила, щоб не псувати собі відсотки, відсунути нашу справу після виборів, адже це буде шоу, прийде весь Львів. Але ми йому і після виборів натовчемо.

Кор.: Дякую за відповіді.

Також радимо почитати ексклюзивний коментар Сергія Тамаріна «Киву затягнули в партію, аби було з кого сміятися». Кореспондент Єдності поспілкувався із Сергієм Тамаріним, громадським та політичним діячем, ветераном війни на Сході України, керівником київського осередку політичної партії Національний корпус.

Нагдаємо, у Росії заборонили організацію правих націоналістів, яка виступає проти війни з Україною і правління Путіна. Учасники «Нації і Свободи» здійснювали екстремістську діяльність.

До речі, Руслан Кошулинський розповів, якщо дітей наших не навчати українській мові, це є майбутнє для російського агресора. Ексклюзивне інтерв'ю з Русланом Кошулинським.