Iнтерв’ю
4 вересня 2020
Ексклюзив. Таємниці Зураба Аласанії дізнався Сергій Савінцев
Слідкуйте за каналом, щоб побачити першими. В ефірі Зураб розкаже те, що ніколи раніше не було озвучено.
news-image

Вже сьогодні ввечері на youtube Єдність вийде ексклюзивне інтерв'ю з Зурабом Аласанією, Головою правління Національної суспільної телерадіокомпанії України, у форматі програми "Ти/Ви" з Сергієм Савінцевим.

Слідкуйте за каналом, щоб побачити першими. В ефірі Зураб розкаже те, що ніколи раніше не було озвучено.

Як розповів Сергію Савінцеву Зураб Аласанія, він не буде більше балотуватись на посаду голови НСТУ. На запитання Сергія, чи розуміє він, що шанси переобратися у Зураба в травні 2021 року не дуже великі, зважаючи на ту наглядову раду, яка є, Аласанія відповів:

Неправда, після нашої розмови ти уявляєш яке у мене величезне бажання ще раз переобратися? Я - ні, прийшов ваш час, молоді, ідіть".

Також детально Зураб Аласанія пояснив, чому Максима Ткачука відсторонили від участі у Нацвідборі.

Цей хлопчик далеко не один такий талановитий, 42 заявки були відхилені, як і у нього. Але Максим Ткачук просто порушив положення конкурсу, як і у випадку з вище згаданими 42 заявками. Подекуди це роблять самі діти, тобто, заповнюють заявку, і помиляються, або батьки, чи треті особи - школи, наприклад. Заявку Максима Ткачука ми отримали через 15 хвилин після старту прийому. Заявку подавала Одеська Єпархія. Саме юристи приймали таке рішення, вони повідомили, що було порушення положення", - розповів співрозмовник.

Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України пояснив чому назвав представників телеканалу "Ера" шавками.

Я тоді бігав шукав водія, після засідання комітету ВРУ, вони бігають за мною, я розмовляв по телефону, і мій співрозмовник каже: "Хтось за вами біжить", а я кажу: "Шавки". І все. Журналістці я не казав нічого. Чому я не стримався? 15 хвилин переслідувань, я б ще не так сказав", - розповів Аласанія.

Як виявилося, кожного дня Зураб Аласанія отримує штрафи за усі автомобілі "Суспільного", вони приходять на його ім'я.

По всій країні у нас 162 машини, і усі штрафи приходять на моє прізвище, мені персонально в "Дію". У перший день було 5 порушень. Я дивлюся: моє прізвище, Одеська траса, а я ж в Києві. Ось такі в нас закони, відповідає керівник, я маю сплатити штраф персонально. А система сприймає, що усі ці порушення - мої", - говорить Зураб Аласанія.

Детально про це та багато іншого цікавого ви дізнаєтеся з ексклюзивного інтерв'ю в програмі "Ти/Ви" Сергія Савінцева із Зурабом Аласанією.

Також радимо почитати ексклюзивний коментар Сергія Тамаріна «Киву затягнули в партію, аби було з кого сміятися». Кореспондент Єдності поспілкувався із Сергієм Тамаріним, громадським та політичним діячем, ветераном війни на Сході України, керівником київського осередку політичної партії Національний корпус.

Нагдаємо, у Росії заборонили організацію правих націоналістів, яка виступає проти війни з Україною і правління Путіна. Учасники «Нації і Свободи» здійснювали екстремістську діяльність.

До речі, Руслан Кошулинський розповів, якщо дітей наших не навчати українській мові, це є майбутнє для російського агресора. Ексклюзивне інтерв'ю з Русланом Кошулинським.